18-03-2016

Hjælp og ikke hjælp

Jeg har tænkt.............................
 
Jeg blev henvist til Psyk til en DAT team. Så hut jeg hvisker handler DAT team om at lære at leve med og håndtere sin diagnose..........
 
Psyk kunne ikke tilbyde den slags til Autist/ aspergere.
De tilbyder mig i stedet et samtale-forløb
Men nu handler det om at få mig ud af sovepille, evt få mig på anden medicin og diagnosticere mig på ny.
 
Sovepille: Hvis nu min læges kollega havde HØRT på mig i efteråret, da min læge var på ferie, så bad jeg faktisk allerede dengang om en sygeplejerske eller hjemmehjælp der kunne administrere min medicin. Det afslog hun. Det var ikke nødvendigt.
Det er lykkes nu fordi jeg spurgte det rigtige sted (Og ikke det falske sted ;) )
I stedet taler de om det på psyk.................. men det skal være her og nu. På 12 dage................. så i stedet graver jeg mig ned i den anden skyttegrav og vælter forvirret rundt. Og jeg skal i hvert fald ikke noget som helst.
 
Nu har jeg så SELV valgt forløbet og har det fint med det. Men ingen ved det endnu.
Tilgengæld har jeg brugt så meget energi på at kæmpe og forsvare mig.......... at jeg slet ikke har overskud til noget som helst analyse af Pernille eller at tale om den fortid jeg bare gerne ville ha' sat ord på.
Og så måske også tale det igennem at jeg vil bare selv kontrollere alt, og jo mere uafhængig jeg ønsker at være, jo mere afhængig bliver jeg. På grund af mit helbred...........
 
Jeg forstår min selvvalgte "ensomhed" meget bedre end at det ikek er sundt at være så meget selv.
 
Løsning og målet: Nu får jeg en bostøtte: Bruges til samtaler først og fremmest og sekundært til at få mit hjem til at blive til et hjem.
Hjemmehjælp/ rengøring: Hjælp til at begynde alle steder, så det er til at overskue hvor jeg selv kan fortsætte.
Sygeplejerske: Dosere sovepille
 
Så stop med pskotereaput: Hun kan ikke tilbyde mig noget.
Droppe lægesamtale: Jeg har ikke behov for at blive analyseret og evt påduttet endnu en diagnose.
Skifte læge....... også så jeg ved hvad vedkommende VED om Pernille. For jeg er ganske rigtig henvist til Sønderborg diabetes afdeling med type 2 diabetes. Flot når jeg just har fejret 35 års jubilæum som type1!!