4. januar kl. 00:08 ·
Jeg elsker film og serier, men damn, jeg får fnidder af underlige ting. Jeg er godt nok ikke så feminin, som mange af mit køn, og jeg har godt lagt mærke til at mange hunkøn er mega glade for tasker. Og noget med mærker og priser og andet jeg ikke fatter noget af, men......... Jeg så et afsnit af Elementary og just som Sherlock skal myrdes, nægter han at grave sin egen grav, og mordersken (Ja, kvinde!!) tilbyder at gøre det, på trods af at hun står med pistol OG hendes taske over armen!!?? Hvorfor i alverden har hun taget sin taske med ud af bilen, og hen til det sted, hvor hun altså vil morde Sherlock??? Hvorfor ikke bare lade den forblive i bilen?? Så er der også større chance for at hun ikke taber bibliotekskortet eller læbestiftet eller alt det andet, mordere er gode til at tabe på mordstedet.


Minder lidt om når vi ser fx Dronningen give interviews på et af alle hendes slotte (Hvordan staver man til flertal af slot?? Slotte?? Slots??) Det er hendes bolig. Hun BOR der!! Og alligevel render hun rundt med en håndtaske?? Til hvad?? Snotpapir, dankort og smøger?? Hun ville nok dåne, hvis hun så mit hjem. Jeg har snotpapir sådan cirka hvor jeg regner med at skulle bruge det. Eller også henter jeg noget i skabet.
Eller bruger hun sin taske, som mange unge piger åbenbart gør i dag: Til ingenting. For når de har købt tasken, så har de ikke råd til at proppe noget i den.
Hm....... måske jeg bare skal gå i seng?? Sov vidunderligt og drøm sødt derude


Pernille Højgaard
3. januar kl. 17:34 ·
"At blive set, som man virkelig er!" Hm...... godt at eventyr kun er......eventyr
(Om Cinderella 2015)