08-02-2016

Økonomi

Det er da godt at Borgerservice har styr på det.......... eller noget!!

 

Siden Troels døde i 2007 har jeg frivilligt været under økonomiskadministration, da jeg ikke selv kunne overskue det med regninger og jeg kan ikke få en budgetkonto i banken >>Hvisker<< Og så er det det nemmeste for migVinker

Borgerservice betaler så for husleje, vand og varme, forsikring, internet og Yousee. Jeg betaler så selv for telefon, licens og medicin.

D 1 juni og 1 dec kan man så få evt overskud udbetalt. 1 juni 2015 får jeg overraskende besked på, at der er 10.000 kr til udbetaling. Jeg spørger forsigtigt om, der ikke er noget galt et sted, men det er der ikke, så jeg får pengene. Bruger dem på lidt sjov (En ny tatovering) lidt tøj, en sodastream osv

Midt i september er den gal........... Borgerservice skriver, at jeg skylder Yousee 12.000 kr og at jeg skal afdrage med 1000 kr om måneden frem til 1 juli 2016. 1000 kr er faktisk 20 % af det jeg normalt får, så det har virkeligt trukket tænder ud, samtidig med at det har undret mig, at Yousee ikke har sendt rykkere eller helt lukket for signalet. Og hvad laver min administrator?? Hvorfor har det ikke undret hende??

Nåh, til helvede med det. Jeg har sparet hist og her og skubbet regninger foran mig. Men nu blev det for meget for apoteket: Jeg får kroniker-henstand, og pludselig er jeg 3 måneder bagud= 962 krGræder

Jeg ringer så i dag til min administrator. Jeg har brugt weekenden til, at formulerer mig og forberede på at tigge på mine grædende knæ (Underligt ordsprog)

Men min administrator var overraskende nem at overtale......... for det viser sig nu, at jeg faktisk betalte sidste afdrag d 1 feb????????????????????????????? Jamen, jeg skulle jo først være færdig med afdrag d 1 juli??

Så hvad i alverden laver min administrator?? Med alle de kurser, hun jævnligt er på, så burde de måske lære hende at regne??

Nåh, men hun "låner" mig så, mine egne penge for marts måned, så jeg kan få betalt apoteket.