15-02-2016

DK Hostmaster

Jeg skulle lige rode med DK-hostmaster. Og kunne ikke lige overskue det, med tømmermændHvisker

Det sker ikke så tit mere, men nogen gange har jeg bare behov for, at min lille hjerne holder helt og adeles kæft!! Det løser jeg så med vermouthHvisker Jeg kalder det at feste. Selvom der ikke er meget fest over det. Det er pænt fast lagt hvad jeg gør og i hvilken rækkefølge. Først og fremmest købes 2 flasker= 2 liter vermouth. De lægges så begge på køl.

Så er det ellers bare en alm aften........ spiser aftensmad, og hygger ved computeren. Mellem kl 21 og 22 logger jeg af (Så jeg ikke sidder fuld og overøser mit hjerte med pinlige, selvmedlidenhed og skabagtige betroelser)Græder 

På kort tid indtager jeg så 1 flasker vermouth fortyndet med cola, da jeg faktisk ikke bryder mig om smagen :D Og så nærmest besvimer jeg på sofaen og i mindst 3 timer tier min hjerne. Når jeg så vågner, skifter jeg til sengen, og det er lidt forskelligt om jeg tager den anden flaske vermouth med derind, og hvor meget jeg så får drukket af den.

Næste dag har jeg det selvfølgelig ikke alt for godt, men har lært at masser af vand og sodavand og så et par skiver brød hjælper pænt meget.

 

Nåh, men nu har jeg så fixet Hostmaster, så nu varer det ikke længe før siden her hopper over på www.pernillestanker.dk