06-03-2016

Politik

Min kommentar, da endnu en bekendt ytrede, at Danmark er for danskerne, og flygtninge og asylansøgere, skal hjælpes i nærsamfundet:

Flere end 10,7 mio. syrere, dvs. over halvdelen af landets befolkning, er på flugt:
6,5 millioner syrere er på flugt i deres eget land.
Flere end 4 millioner syrere er ifølge FN flygtet til nabolandene Jordan, Libanon, Irak, Egypten, Tyrkiet og Nordafrika. Andre prøver at få asyl i Vesteuropa.

Italien og Grækenland har bedt EU om hjælp og støtte de sidste 5 år, men er blevet ignoreret. Først nu hvor især Grækenland selv er ved at gå fallit, og flygtningene presser på, så lukker alle deres grænser, og mener at alt sagtens kan klares i lokalsamfundet. Og samtidig er det ikke mere end få dage siden at Regeringen sendte endnu flere kampfly og soldater derned, for at bombe løs. Men ingen er sikker på HVEM der er fjenden: Russerne? Irakerne? Tyrkerne? Assad?? ISIS??
Ret mig hvis jeg tager fejl: Jeg tror endnu ikke vi har opfundet bomber der undgår lokalbefolkningen og især kvinder og børn??.Og ISIS og Assad's krigere er jo ikke dumme, så de gemmer sig jo især i lokalsamfundet. 

Ja, hvis skal også passe vores egne, men så må folk squ selv også tage ansvar. Det nytter ikke, at selv de socialt udsatte sidste sommer stemte på DF og blå blok. Vælgerne lever i et demokrati, og vælgerne fik det, de valgte. Desuden støtter vi jo vores egne: Det kaldes for SKAT!!