13-03-2016

Opskrift

Jeg er bare verdens bedste kokSmiler stort Dvs jeg laver sjældent rigtig mad. Jeg lever mest af brød og pålæg, eller suppe med nudler olign
Men jeg har en hofret: Pernilles berømte æggekage (Den er berømt i mit hovedet{#smileys123.tonqueout})

Jeg laver gerne en kæmpe portion, så der også er til rugbrød næste dag, og genopvarme til aftensmad.

2 glas kartofler (Så doven er jeg)
2 gr bacon i tern
1 gl champignoner i skiver

Først ristet bacon på en varm pande. Så tilsættes svampene. Når de har fået lidt farve, tages det af varmen og gemmes til senere.

Kartofler skives og kommes på den varme pande. En lille skefuld SMØR over, krydder godt med salt og firskkværnet peber.
Når kartofler er varme og gerne har fået lidt farve, tilsættes bacon og svampe. Rør lidt rundt, så det fordeler sig.

10 ØKOæg piskes sammen med en god dl piskefløde (Man kan også bruge madlavningsfløde, men det er ikke nær så sjovt: Læs smagfuldt)
Tørret purløg kommes i skålen (Jeg kan langt bedre lide frisk purløg, men det er sjældent man får en ordentlig dusk (Man kan husk) så jeg bruger tørret ind i mellem. Tilsæt det til æggemassen, så de kan suge lidt væde)
Pisk godt sammen og hæld over kartofler og bacon. Skru ned, og læg låg på panden.
Og hold så øje med det. Når æggemassen får varmen, så hæver de helt af sig selv. Jeg kan nu bedst lide at æggekagen er lidt våd i midten.
Skær tomater i skiver, og kom på æggekagen, og giv lige 5 minutter mere.
Velbekommen{#smileys123.tonqueout}