26-03-2016

Drømmen om den store gevinst

Jeg hyggede mig i øvrigt meget i aftes....................... mens jeg broderede, sad jeg og fantaserede at det var mig der vandt 400 millioner kr Og jeg fik næsten brugt dem allesammenSmiler stort


Først ville jeg betale egen gæld.
Så ville jeg forære min broder og moder og mine nevøer og niece nogen millioner (Ja, også selvom jeg ikke har kontakt til dem, og ingen af os ønsker kontakt. Men de skal altså også ha' del i min overflodCool)

Give Frank, min allerbedsteste bedste ven, nogen millioner, og så ville jeg ansætte ham som hjælper og opsynsmand: Købe et stort stykke jord og bygge en masse små boliger lidt ala de hytter, man har på mange campingpladser: Mindre køkken, eget bad og toilet. En lille stue og et lille soveværelse.

Bare bedre isoleret, og gode møbler.
Et stort fælles område. Det skulle Frank så holde opsyn med, at det blev bygget uden smuthuller. Og han skulle ansætte opsynsmænd, socialrådgivere, læge og psykolog/ psykiatere. Og så skulle hjemløse og socialtudsatte kunne bo der i kortere og længere perioder, og nogen måske for resten af livet gratis.


Og så ville jeg sige min lejlighed op, og opmagasinere elelr sælge eller skrotte mine ting........... Og så ville jeg leje en mindre lejlighed på et krydstogtskib. Et af dem der jævnligt skifter destination. Eget bad, lille soveværelse gerne i forbindelse med en mindre stue. Alle mine bøger Hjerte Og så selvfølgelig med havudsigt. Og med mine katte skulle også med. 


Og så bare rejse fra det ene sted til det andet. Nogen gange være sammen med de andre rejsende, og nogen gange bare være selv. Læse en masse bøger, opleve en masse kulturelt og fx invitere Frank og hans kæreste på besøg i nogen uger............ Se Verden og bare blive klogere og klogere resten at mit liv Hjerte


Og så klatte resten af pengene vækVild