24-04-2016

Verdens bedste frikadeller

Fars er bedst, når mor har rørt den Vinker
Dagens menu er frikadeller.
Min personlige opskrift:
1 kg hakket svinekød (For det meste blander jeg også oksekød i, men det havde jeg ikke lige i dag)
2 mellemstore løg i fine tern
4 ØKOæg
3.5 dl ØKOmælk
2 poser Frikalet.
Lidt salt og friskkværnet peber.

Røre røre røre. Og så får farsen lov til at hvile et par timer. 
Steges i enten ØKOsmør eller flydende Becell

Denne portion gav 22 store frikadeller. Men så kan fryseren også blive mæt.

Jeg ved godt at mange stejler ved ordet Frikalet, men det indeholder jo bare mel, æggepulver, løgpulver og mælkepulver. Og lidt krydderier.

Jeg tilsætter ekstra løg, fordi jeg elsker løg og konsistensen af løg i mine deller.
Æg: For at få lidt mere protein.
Mælk: Fordi jeg synes at alm vand bare udvander smagen lidt. Evt kunne man bruge bouillon.