21-07-2016

Facebook og restauranter

He, så er jeg squ blevet blokeret ved et spisested her i byen :D
Restaurant Mamma Jamma bryder sig ikke om spørgsmål. Heller ikke selvom de ikke var negative.

Så ringede jeg til Mamma Jamma........... (De opfordrer selv alle med klage eller spørgsmål til at ringe og ikke at skrive) og hende der svarede telefonen kunne ikke forstå, at jeg ikke kan kommentere eller anmelde eller noget....... Og hun kendte intet til at jeg skulle være blevet blokeret..........
Om hvad jeg ville. Så jeg svarede, at jeg bare gerne kommentere og hvis jeg skal spise hos dem, så også sende en anmeldelse.............. så hun spurgte om mine kvalifikationer for at anmelde :D Jeg svarede, at jeg bare var glad for mad, og at det ikke var til aviserne eller noget. Så hun svarede i en sur tone, at der kunne jeg jo bare skrive til dem. 
Jeg bad hende så finde ud af hvorfor jeg var blevet blokeret........... og modvilligt bad hun om mit navn, og så ændrede tonen. At man selvfølgelig blev blokeret når man skrev negativt om dem
Der er bare det aber dabai......... jeg har aldrig skrevet negativt til dem.
Jeg har stillet dem nogen spørgsmål...... om størrelsen af bøfferne....... forslået dme at kigge på deres webside hvor det er svært, at se om pommes følger med burgere eller om de skal tilkøbes. Så har jeg spurgt hvor længe deres åbningstilbud med gratis drinks gjalt. Og det er sådan cirka det. 
Det var ment som en slags hjælp. Jeg læser tit menukort online fra alle mulige spisesteder. Og kontakter gerne stederne, hvis der er stavefejl eller lign. 
Restaurant Davidsen i Kbh (Hende med den lange smørrebrødsliste) havde ret mange stavefejl. Og som tak for hjælpen blev jeg tilbudt rabat ved næste besøg (Jeg er dog yderst sjældent i Kbh, så ikke noget jeg har gjort brug af)
Her i byen har jeg også skrevet lidt med Ricco fra Ras2ranten. Og pt skylder han mig både en øl og engang pommes. Hvilket jeg heller ikke vil gøre brug af.

Ja, jeg blander mig nok alt for meget i ting, der ikke komemr mig ved. Og ikke alle der tager det pænt, selvom det fra min side altid er ment som en hjælp. Og ikke som en kritik.

Men når Mamma Jamma tager det på den måde, så må det være et sted jeg absolut ikke gider frekventere. Heldigvis har vi et pænt udvalg af steder med gode burgere i byen, så jeg går ikke glip af noget der. Måske siden burde slette muligheden for at alle andre gæster kan anmelde dem.