09-08-2016

Pernilles egen religionshistorie

Jeg skrev til min allerbedsteste bedste ven:

Et bevis på at Gud simpelthen MÅ eksistere: Stjerneklare nætter, regnbuer, nordlys og solopgange i gyldent lys. Det må simpelthen var lavet for at kunne nydes. Og har du nogensinde set en reje eller en flodhest eller en krage, der har vist at de nyder synes af disse ting??? 

Han svarede: ”Nej det har jeg ikke - men hvis gud eksisterer, hvorfor nyder disse dyr som du nævner så ikke netop de ting du skriver om?Hvorfor er det kun forbeholdt os mennesker at nyde det, og ikke alle væsener?”

Så jeg måtte belære min ven:Fordi det slet ikke var meningen, at rejer og solsorte og pingviner skulle skabes. Det er kun for at glæde Gud. Og husk at vi er skabt i hans billede. 

Min ven: ”Var det så meningen, at kun vi mennesker skulle leve på denne jord?” 

Nej slet ingen............ Jorden er kun lavet så Gud kunne dyrke hamp og hvide valmuer og forskellige svampe. En slags baghave eller køkkenhave.

Men en dag Han var skæv begyndte han fnisende at lave dinosaurusser i alle farver og former og størrelser. De kloge tegner altid dino'er som camouflage farvede. Hvorfor?? Mange af dem kunne ikke gemme sig bare træer og buske, da de var væsentligt højere. Næh du, der har været pink med neongrønne prikker. Gule og orange og dybtblå. 

Men så fik Han et bad trip........... og i Hans surhed opdagede Han at dino'erne tissede på Hans hamp, åd Hans svampe og sov i valmuerne, så de klaskede sammen og blev flade............ Så han aflivede hele bundtet. 

Men nu lå alle ligene og lugtede, så Han måtte skabe nogen mere seriøse dyr, som kunne spise de døde dino'er, og grave knoglerne ned osv......... Hvorfor tror du ellers at der er SÅ mange forskellige biller??? Der er beskrevet ca 350.000 billearter fra hele verden, men antallet af arter er utvivlsomt langt større, står der i Den store danske

Guds mor, Gudrun, sagde at det var noget pjat og at Han skulle tage sig sammen og lave noget Hun kunne være stolt af........... Og derfor skabte han havet og landene og de dyr, vi kender nu, som sumpskildpadder, hærmyrer og gnuer, og træer og solsikker og bulmeurter. Og så skabte Han Adam og Eva (Men fortalte dem kun lidt af historien) til at skabe orden i det kaos. 

Men når Gud ikke kan skabe orden i kaos, så kan Han squtte forventer at vi kan gøre det........ Viola.......... Religionshistorie på 5 minutterCool