17-08-2016

Bostøtte igen igen

Så har jeg opsagt bostøtte for denne gang. Vi fik taget hul på "biblioteket" så det nu er mere er mindre ting, der mangler. Og så har Tina fungeret som en udmærket "skoletaske"

Skoletaske: Jeg har altid været socialt dum. Jeg har gjort rigtig mange ting i bedste mening (Mener jeg selv) som har pisset mine medmennesker godt og grundigt af.
I børnehaveklassen havde vi små elever været på besøg ovre i den afdeling hvor de store gik. På vejen tilbage giver vores lærerinde højt en besked om vores frokost og hvad vi skal bagefter. "Hjælpsom" som jeg er, råber jeg beskeden videre til dem, der er kommet bagefter. Hvorpå en dreng løber forbi mig, mens han slår mig hårdt i ansigtet med hans skoletaske.
Tina har fungeret på samme måde: Når jeg har moret mig over en pudsig stavefejl eller en billede,d er kan misforstås har hun fortalt mig, at jeg er ondskabsfuld og arrogant. Og mega meget sårende. Det har jeg så taget til mig. Så jeg gør mig absolut umage. Og så må jeg sande at det ER svært at lære en gammel traver nye tricks, så det er bedre at jeg isolerer mig lidt mere, og så hygger mig i eget selskab. Der forstår jeg nu også verden meget bedreKan li'