17-08-2016

Barbara Cartland

Jeg vidste det nu godt, men alligevel har jeg købt en stak Barbara Cartland-romaner. Nogen enkelte er sådan nogenlunde romantiske...... men der er langt mellem snapsene. Lige nu har jeg nærmest hikke af arrigskab (Så kan jeg lære det)
Den ene: Han er 32 år og har haft et væld af elskerinder....... både gifte og skuespillere............ og så en relativ ung men fordærvet arving til at formue. Hun tænder vildskaben og lidenskaben i ham og forstår at tilfredsstille en mand. Men da hun prøver at tvinge ham til at gifte sig med sig, går han i panik, for sådan en fordærvet kvinde kan han overhovedet ikke se være værtinde på hans slot og han væmmes ved tanken om, at hun skal bære familiesmykkerne. 
Så i stedet gifter han sig en en jævn ung pige på knap 17 år fra landsbyen......... Men uha........ det viser sig at hun kan tænke og kommer med forslag til at modernisere slottet og markerne og arbejderne. Og at hun elsker ham, og derfor ikke vil gå i seng med ham, for han også nære søde følelser for hende........ så det gør han så......... >>Ræk mig lige en spand<<