17-08-2016

Kærlighedsromaner og romantik

Kærlighedsromaner?? Har jeg mon skrevet om emnet før?? 

Engang imellem sker det, at jeg bare må ha' et skud pladderromantik. Jeg køber ikke så mange mere, men genlæser gerne de gode. Jeg har en lille samling, som jeg har givet karakter: Fra en til fem stjerner. 1 og 2 stjerner byttes til nye, når jeg runder en antikvariat. 3 stjerner får nogen gange lov til at blive, mens 4 og 5 stjerner genlæses igen og igen og........ 

En god roman må gerne indehold sex, men ikke på en porno-måde. Men gerne med lidenskab.
En rigtig god roman er når han tror hun er noget andet end hun er, og behandler hende dårligt, og opdager, at han har taget fejl, og inderligt fortryder. Dem kan jeg godt fælde en lille tåre over. 

Skal man analysere det handler det nok om at føle sig usynlig og netop alt for ofte blive mistroet i sine gerninger ( Læg mærke til Man. Jeg vil absolut ikke være ved den slags tanker Vinker )
Måske en måde at beskyttet Pernille på?? Wauv, det bliver dybt nu. At så længe jeg ved, at der ikke er nogen, der kommer og redder mig fra mig selv, så håber jeg ikke. Og så er det større chance for at jeg ikke bliver skuffet.

Og så vender jeg tilbage til, at jeg kan ikke byde nogen mand, det her......... >>Peger på mig selv<< Så nemt, som jeg pisser andre mennesker af. Så nemt som at jeg (Stakkels lille søde uskyldige mig) bliver misforstået, så vil jeg ikke spille med en sød og dejlig mands følelser og selvværd.

Men derfor må jeg alligevel godt drømme Hjerte

Jeg havde faktisk en sød og dejlig drøm i morges, om netop en sød og dejlig mand, der bare ville mig Meget romantisk, og jeg var så glad. Desværre vågnede jeg og kunne ikke rigtig holde fat i drømmen, selvom jeg vendte mig på den anden side.