03-09-2016

Ole Stephensen og Eleva2ren og Mensa

Der har været en historie i BilledBladet om Eleva2ren, som Ole Stephensen har delt på fb

Mit svar til ham: "Jeg mener faktisk at det er din skyld, at jeg aldrig har søgt om optagelse ved Mensa i Danmark. Ret mig gerne hvis jeg tager fejl, men du havde besøg af formanden for Mensa på besøg, og hun bestilte ikke andet end at tale ned til dig. Hun var så hoven og arrogant, at jeg bestemte mig til, at Mensa bare ikke var noget for mig. Det kan godt være, at jeg har en relativ høj IQ, men hverken hun, eller jeg har opfundet midlet mod kræft, vejen til Verdensfreden eller lige fordelt velfærd."

Therese XXX: "Pernille læs dog teksten, det har ikke en skid med Mensa at gøre & det din IQ kan sku ikke være for good, når du siger at det er Ole Stephensen skyld at du ikke har meldt dig.."

Pernille Højgaard: "Jamen undskyld da. Jeg troede det handlede om de gamle værter fra Eleva2ren. Og så hut jeg hvisker havde de besøg af alle mulige og umulige gæster om alle mulige og umulige emner. Og heri blandt Mensa. Og det var i sympati med Ole at jeg tog det valg. Og at jeg på ingen måde bebrejder Ole. Tværtimod. Undskyld, det skulle jeg måske ha' tydeliggjort bedre, så du kunne forstå dette."Smiler stort