04-09-2016

Ytringsfrihed??

Træk bogen tilbage

Vedrørende bogen: ”Helt ude i hampen. Mails fra underklassen”
Skrevet af Karina PedersenVred

Jeg ved ikke helt...... Trække bogen tilbage?? (Læs evt linket øverst).... Ja, faktuelle fejl, men skal man trække bogen tilbage på grund af dette???
Hvem skal bestemme hvilken censur der skal være over det skrevne?? Og hvilke bøger skal vi så kassere, trække tilbage og lægge låg på???
Hvis vi er utilfredse med indholdet, så må vi lade være med at købe bogen. Er bogen fyldt med fejl, så må der gøres opmærksomt på dette, og så må folk igen selv vælge hvilken de vil læse og hvilke de slet ikke vil købe.

Hvad med Hitlers visioner?? Maos Den lille røde?? Biblen (Som jo er mere end censureret af gamle sure mænd i mange år)

Fahrenheit 451!!

Bogen skal trækkes tilbage hvis man er ligeglad med ytringsfrihed.

Ytringsfrihed betyder at man gerne må lyve. Men så er det sagen for retssystemet/domstole hvis nogle af de løgne er strafbart.

Mit svar til én der står stærkt på at bogen skal bremses: Nu har Gyldendal åbenbart valgt at udgive bogen. Og man kan ikke bare kræve en bog trukket tilbage fordi den bygger på urigtige tal. Nu er bogen udgivet, så må du i stedet bruge dine kræfter på at bringe bud om at bogen bygger på forkerte grundlag, og advarer befolkningen mod at læse den eller i det mindste tro på hvad der står.
Og NEJ, jeg holder på ingen måde med "forfatteren" Jeg tror hun har ødelagt en del for mange. Og har gjort meget skade politiks. Men vores land bygger på ytringsfrihed og at enhver har ret til at udtale sig om alle emner. Skal vi give køb på de værdier på grundlag af denne bog??