14-09-2016

Uskyld og glæde og noget.....

Pudse pudse glorie..........
Jeg prøver på at bevare skønhed, uskyld og nysgerrighed. 

Selvfølgelig kan jeg være sur og vred og kynisk. Og miste troen på mine medmennesker....... men jeg prøver.

Jeg prøver at dele mit syn med andre. Og at more dem, og dele musik, der er stort og smukt. Fortælle om den skønhed jeg satser på at verden også kan indeholde. Jeg prøver....... 

Jeg har ikke talt med min familie i i hvert fald 12 år........ det har jeg skrevet om før, og vil helt sikkert skrive om igen og igen......... 

Men de sidste år jeg kendte min broder var han så vred!! Den sidste gang jeg husker at jeg så ham ægte glad og afslappet var faktisk til min fødselsdag, kort efter at han var blevet far til trillinger. 

Men jeg erindre ikke at se det siden. Vi boede begge i Haderslev på det tidspunkt, og en 2-3 gange efter at trillingerne var kommet, havde min broder behov for at skælde ud på mig. At komme af med noget frustration. Jeg husker ikke rigtig hvad det handlede om, men sikkert at jeg var arrogant og påstod at Troels og mig ikke havde mange penge og at jeg ikke bare var en anden person end mig. Jeg valgte at lade ham afreagere. Ikke at forsvare mig eller prøve at forklare. Men bare lade ham komme ud med det. 

Sådan har jeg det også lidt med den store konfrontation jeg var indblandet i for nogen måneder siden på Brugerhuset. Hvis modparten gerne vil tale ud om det, har jeg tænkt bare at tage imod, og give vedkommende lov til at rase. 

Mange får nok colaen galt i halsen nu, men....... jeg har næsten ikke behov for at hævde mig mere. Dvs overfor min allerbedsteste bedste ven kan jeg godt lide lidt hvis ham roser mig eller lærer noget nyt eller at han bare respektere min lyst til at dele. Heldigvis kan han også overraske mig og imponere, så det gælder begge veje. 

Men så tilbage til det første jeg skrev i dag............. jeg kan godt lide eventyr film. Helst gamle Disneys: Sødt, uskyldigt og naivt. Jeg tror ikke på at det sker for mig, og drømmer ikke om Prinsen på den hvide hest, men jeg elsker dem.

Eller andre ældre film (Mange nyere film har mistet uskylden) Men ofte er det, der var uskyldigt og rent i ældre tid, nu blevet grimt og ækelt. Og hvis jeg kommer til at dele dette, så overvældes jeg at de grimme ækle tanker, der nu inficerer og forpester det hele. 

En folk, som fx Bugsy Malone, en gangsterfilm fra 70'erne, hvor alle roller spilles af børn på mellem 9 og 14 år. Jeg synes den er sød og masser af gode roller og god musik. Men efter at ha' delt noget af musikken med andre, har de en helt anden mening. De ser pædofili og udnyttelse af børn. Eller når Maurice Chevalier i filmen Gigi synger og priser små piger, fordi de vokser op og bliver til kvinder, så ødelægger folk det hele til med deres grimme fordomme, og kalder ham for en ækel gammel gris. Alt bliver så snavnset og grimt. Og jeg bliver ked for vegne af folk, der overser det smukke og det søde og det fine. Lyder jeg nu som en gammel ækel pædofil?? Se, selv mine egne tanker er inficeretForvirret

Jeg har mest til at gemme mig for omverden og ikke lade al den ondhed og grimhed og mistro ødelægge min lille farverige og søde verden. 

Som Trolden Irwin i BrunhildeHjerte

Billedresultat for Broom Hilda