23-09-2016

Blodprop mm

Gennem sommeren har jeg haft lidt ondt i højre ben, og det har været mere opsvulmet, end normalt.
Natten til torsdag nærmest punkterede benet, og jeg fandt en stor våd plet i sengen i benenden. Og hele dagen sev der væske ned af benet.
 
Men torsdagaften blev smerter i benet for meget for mig, og jeg ringede for en sikkerhedsnåls skyld til Lægevagten. Hun mente, at der var en rigtig god grund til, at de ville se mig, Da jeg hverken har bil eller en omgangskreds, der gøre brug af sligt transportmiddel, blev lægevagten enig med sig selv om at sende en kollega herhjem.
Han kom kort efter, trykkede og målte og kiggede, og mente at jeg skulle en tur til Aabenraa sygehus og kigges nærmere på (Mistanke: Blodprop i benet)
Kort efter ankom en fin ambulance, og uden udrykning fik jeg en tur til Aabenraa sygehus. Der fik jeg en briks, talte med sygeplejerske, fik taget blodprøver og talte med lægen.
Mistanke: Blodprop i benet. Så jeg fik noget blodfortyndende, og blev sendt hjem med taxa.
 
 
Og så skulle jeg komme tilbage i dag.
Jeg var hjemme kl 2.30. I seng kl 3
Op kl 7.30 for at ringe til patientbefordring
Afhentet kl 9.50
Jeg havde tid kl 10.30 men jeg havde knapt sat mig ind i bilen før min mobil begyndte at ringe og ringe og ringe. Men jeg nåede ikke at tage den, og så er det ikke altid jeg gider tage den, når jeg ikke kender nummeret (Jeg er for kendt i vide kredse af inkassofirmaer)
Nåh, ankommet kl 10.25 får jeg opklaret alle de telefonopkald, for de havde regnet med at se mig kl 10.
 
Straks blev jeg sendt videre op til skanning (Åndsvagt sygehus. Det er ikke til at finde rundt, og det ser da fint ud og er flot renoveret, men hvorfor bygge ud, når man kunne bygge op??? Nu har laboranter el-drevne løbehjul, for at komme omkring, og jeg fik en gåtur på 20 minutter, fordi jeg gik for langt og forkert (Besparelserne er åbenbart gået ud over skiltningen). Sagde jeg at jeg havde av i benet??)
Jeg kom så til med det samme. Smide bukserne og ligge på en dum briks.... for så at vente i 20 minutter på lægen, som end ikke præsenterede sig, men straks pillede mig på benet. Frække fyr {#smileys123.tonqueout}
Efter at han havde smurt mig grundigt ind i glidecreme, sagde han ikke spor i 10 minutter, og så kom det. Fin og flot blodprop i underbenet.
 
 
Bukser på, og så fandt jeg den hurtigere vej ned til amb igen.
Så nu skal jeg i 6 mdr spise blodfortyndendepiller til en lille formue (1 pk over 700 kr Godt jeg er så syg i forvejen at jeg får kronikerhenstand= Jeg betaler fast 320 kr om måneden, og så er alt receptpligtigmedicin gratis derefter)
Og så det allerallerværste (Pernille forstår at prioritereHvisker) Jeg skal i de næste 2 år!! ha' støttestrømpe på. Jeg hader hader hader strømper og sokker. Især kunststoffer. Og nu SKAL jeg. De havde dog ikke lige min størrelse, så jeg har nogen dage at gå på. Skide weekend. Jeg kunne end ikke nå at bestille en tid ved egen læge, som nu skal tage mål til og bestille de møg strømper.
 
Patientbefordring hjem, og så fik jeg indhentet lidt søvn. Jeg er en lille smule forskrækket, men ikke mere end det. Nok fordi både læger og sygeplejersker tog det så roligt................Kan li'