09-10-2016

Mere om kompressions strømper

Jeg er så klog, at jeg kunne undvære hovedet 


Jeg har de sidste mange år haft kløende og sart hud på begge underben. Det ligner lidt væskende eksem. Jeg har haft vist det til mine diverse læger, og er blevet anbefalet alskens cremer.
Så fik jeg en blodprop i benet og har nu gået med kompressions-strømper i 2 uger. Og mine ben svi'r og klør og der er kommet sår på. De er røde og det føles som en forbrænding. Bad og sæbe svi'r også.
Jeg har så ikke haft strømperne på i nu 2 dage, af en anden grund og nu er de ikke så røde eller varme mere. Men stadig væskende eksem og kløe og svi'r.
Jeg fik så den ide, at søge på "nylon" og "eksem" og Heureka!! Det er præcis mine symptomer.
Kompressions-strømperne er med en tynd nylon-inderstrømpe og en ydre tyk nylonstrømpe!! 

"Jamen, Pernille, du skrev at du havde haft de symptomer længere nede på benet i længere tid, end de to uger??
Og du går da aldrig aldrig aldrig med nylon ellers??"
 

Ja, det er rigtig nok. Jeg har altid skyet nylon. Hverken undertøj, eller bluser, kjoler osv er nylon. Jeg følte, jeg skulle dø, da jeg overnattede hos en ven for nogen år siden, og fik udleveret en nylon-dyne.
Men mine yndlings bukser, som jeg har 5-6 mere eller mindre ens par af, har en fin og flot blonde, som sidder lige præcis på nederste del af læggen.

Men jeg har jo brug for de kompressions- strømper. Mine ben er så hævede, at jeg knapt kan gå  Og der er stadig fare for blodproppen.......... så det skal nok blive sjovt.