23-10-2016

Mere buhuu

En veninde har delt nogen billeder på facebook....... af noget hun selv har lavet i dag. Hun har taget en afstøbning af sønnens hånd, og de er bare så søde. 

Men så kan jeg selvfølgelig også huske noget fra mine teenage år, så jeg kommenterede:

For rigtig mange år siden, som i rigtig rigtig mange år siden, ville jeg lave det samme til min fru moder. Men jeg havde ingen ide om how to do. Jeg havde så hørt noget om at man kunne støbe gips i stearin. Så jeg smeltede en djævlens masse stearinlys på komfuret. Det smeltede hældte jeg så i en rengjort mælkekarton, og så dyppede jeg ellers klør fem i den ret meget varme stearin. Det var dog for varmt, så op med hånden igen, og så langsomt dryppe stearinen ud over det skjold, jeg allerede havde fået lavet. Jeg blev pænt forbrændt. Men til sidst havde jeg en tyk kappe om hånden, og skulle jeg meget forsigt vride hånden ud, uden at knække formen.

Jeg havde heller ingen ide om præcis hvordan med gipsen, men jeg købte dog "kun" et kilo Smiler stort Jeg kom lidt for meget vand i, så det måtte stå i flere dage, før det begyndte at sætte sig og stivne. Og så kom den "sjove" del.......... at smelte al det stearin af igen, uden at gipsen blev farvet rød (Ja, jeg havde brugt højrøde lys til at smelte) Og min fru moder blev da så glad, at hun placerede figuren i et lukket skab og jeg tror den længe er smidt ud Cool

Det skete med rigtig mange af mine projekterKan ikke li'