14-02-2017

Bostøtte igen igen

Hm................... jeg blev indstillet til en bostøtte igen igen. I sommers blev der i Haderslev kommune ansat en person med viden og speciale om aspergere. Da Haderslev åbenbart vrimler med aspergere, så har vedkommende først fremmest lavet kurser for ansatte i psykiatrien, for at komme det store krav i møde.
Jeg blev, som skrevet, indstillet til en bostøtte. Visitatoren og jeg var enige om en bestemt ansat, da jeg kender hende i forvejen. Desværre var hun fuldt booket, men jeg fik så Jytte i stedet. 
Jeg mødte Jytte for første gang i sidste uge: Hun virker sød, voksen og har prøvet lidt af hvert (Y)
Hun fortalte at i indstillingen stod der at jeg manglede struktur i min dagligdag, og at det var det, vi skulle arbejde med. Og hun havde nogen skemaer, som vi kunne bruge.
Jeg sagde, at jeg ikke er god til skemaer. Og især ikke lige nu, hvor jeg har besøg mindst 3 gange dagligt, og sjældent ved hvornår den næste kommer (Bare det at få plads til et bad, kan være svært. For så skal forbinding af, og jeg må ikke rende rundt uden forbinding. Men når sårsygeplejersken så kommer mindst en time før aftalen, så er det squ svært)

Nåh, tilbage til Jytte. Hun var her så for anden gang i dag. Jeg fik lov til at snakke. Så jeg fortalte om forholdet, og især det manglende forhold, til min fru moder.
Og så fortalte jeg om nogen frustrationer, jeg kan have med andre mennesker, og hvordan jeg ikke kan komme videre derfra.
Lige inden Jytte skulle gå opsummerede hun: Autister kan lide skemaer, så sådan bliver det. Jeg skal tage kontakt til min fru moder, og bede hende om, at komme ind i mit liv igen (NOT!!) Og så mener Jytte ikke at jeg er autist eller asperger eller noget. Hun gryntede dog, da jeg nævnte, at det tidligere hed massivt personlighedsforstyrret.

Så nu er jeg frustreret og raskVild