21-03-2017

Søvn og autisme

Jeg er ved at forberede mig på kamp. Jeg har tid ved min læge på tirsdag.
 
Min læge har meddelt, at han ikke vil udskrive flere sovepiller (Zolpidem) til mig. Pt får jeg fast en halv hver aften. Den skyller jeg ned med 3 øl. Ikke optimalt, men min bedste løsning.
Tilgengæld drikker jeg ikke anden alkohol til hverdag.
 
Og har det sidste 1½ år heller ikke haft behov for min ugentlige "fest" (Hvor jeg drak 1½-2 l vermouth blandet op med cola på 30 minutter, og så nærmest besvimede i 4-5 timer) 

Det er alment kendt, at autister ofte har søvnproblemer, og man kan argumentere for, at sovepiller ikke er optimalt. Men man kan heller ikke rigtig finde en løsning. 
Men det argumtent holder i mit hoved ikke pt. Med alt det andet medicin jeg vælter i hovedet, og tanke på at jeg ikke har behov for en hel sovepille, så kan jeg ikke se det farlige i at fortsætte.

Men med tanke på at min læge nok står stejlt, så er jeg også ved at kigge på andre muligheder. Blandt andet så jeg at Masha Wang (En kendt blogger) anbefaler nogen, hun har købt i håndkøb i USA: Melatonin Gummy. Man kan købe dem på Amazone, og de skulle være drugfree. 
Så dem er jeg ved at undersøge nærmere. 

Og så kigger jeg måske lidt på zolpidem, fra det sorte marked, men det holder jo heller ikke i længden. De er med garanti pissedyre. Og hvor meget kan man stole på, at det nu også ER Zolpidem. Lidt med tanke på det man hører om Ecstaxy o lign.
 
Jamen, Pernille, de kan forkorte dit liv!! Ja?? Hvornår??* Med den helse jeg pt holder mig, så må det da ligge lige om hjørnet. 
Indenfor det sidste årstid har jeg fået en blodprop, diabetessår mellem 2 tær, været ved at forbløde (Underdrivelser fremmer forståelsen) flere blødninger på nethinden i begge øjne, begyndende neuropati i højre hånd med tiltagende smerter. Ondt i lænd, skuldre og ryg. >>Ræk mig lige en snotklud<< På grund af blodprop og blodfortyndende må jeg ikke tage andet smertestillende en panodil. *Bart (Cleavon Little)Bart (Cleavon Little)Jeg kommer til at tænke på dnen scene i Blazzing sadles, hvor the Waco Kid (Gene Wilder) vågner op i fængslet. Meget meget fuld. Han finder så en halvtom flaske sprut frem, og drikker den i een slurk.
Sheriffen Bart (Cleavon Little) siger så noget a la: "En mand, der drikker sådan, dør snart!!" og the Waco kid svarer med håb i stemmen: "Ja?? Hvornår??"