20-04-2017

Tryghed??

Happy places

Kender I det med at prøve at genskabe de glade og trygge minder??

Som barn legede jeg meget med bondegårdsdyr. Og købte jævnligt flere. Jeg havde over 100 forskellige heste, og så havde jeg hunde og køer og grise, høns, katte og mennesker. Jeg havde fået nogen gamle vintrækasser. Hvor jeg havde tegnet hestebokse, med dør og mad og vand. Hver hest havde sin egen boks. Jeg elskede, at stille det hele op, og det var sådan cirka det.

Men jeg elskede det. Og elskede den orden, jeg havde i legen.
Desværre havde jeg indbrud i mit kælderrum langt senere, og de stjal de fleste af mine dyr og kasser. Stadig i dag bliver jeg ked. Jeg drømmer ofte om, at jeg får det tilbage. At jeg bare skal lede bedre.
I dag samler jeg så på Sleigh-heste. Ikke for at lege med dem, men for at ha' dem!!

Også min samling af påklædningsdukker og glansbilleder mangler jeg. Jeg har stadig nogen få, men ved ikke om resten er smidt ud, eller hvad der er blevet af dem. Det kan jeg næsten græde over. Nu har jeg så fundet en side på facebook, hvor folk sælger af deres samlinger. Og jeg skal virkelig tage mig sammen, for ikke at købe løs. Og jeg aner ikke, hvad jeg skulle gøre med dem, hvis jeg begyndte at købe.

Men jeg har en trang og et savn efter den gode del af min barndom. Og de følelser jeg havde dengang. Det er noget, jeg kan forholde mig til, når verden bliver for ond eller for forvirrende. 

Jeg vender også ofte tilbage til børnebøger. De følelser og oplevelser jeg havde. Jeg prøver at genskaber noget, jeg ikke direkte kan sætte ord på.