21-04-2017

Flygte væk fra det hele??

Pt har jeg stor udlængsel... Bare væk fra det hele. Et sted at gemme mig. Et sted hvor jeg kan finde ro igen. Og bare blive væk fra det hele......... Når jeg lukker øjnene og tænker på mit hus ved Daugbjerg, så står det for mig som paradis....... og jeg glemmer lykkeligt, hvor utæt det var. Hvor dyrt det var at varme op. 2 km til nærmeste nabo i fugleflugtslinjen. Kløften ved i baghaven med en lille bæk, grævlinger og ræve, og vilde brombær <3 Og min knallert, der jævnligt strejkede, men dog altid bragte mig hjem eller i nærheden af hjælp, før den opgav ånden.
 
I nat drømte jeg om at jeg fik muligheden for at flytte til Sydengland. Romantiske drømme om livet fra fx Små og store synder. Små byer med et lokalsamfund, hvor alle kender hinanden og man mødes på pubben hver aften.
 
Da jeg var sammen med min allerførste reelle kæreste, gik jeg lange ture med hundene hver dag (Suk, ja, det var dengang jeg kunne sådan noget) Ikke så langt fra hvor han boede, var der en lille skov, med en gammel ruin af et hus inde midt i. Og så en pæn stor grøn sø i baghaven <3 Der drømte jeg store drømme. Om at være omskåret fra afverden ;) Omgivet af natur. Langt fra andre mennesker. Bare med min computer, mine katte (Og gerne et par hunde) og mine bøger. Og kun dukker op, når jeg manglede mælk og toiletpapir SmilerDet er noget jeg kan forstå og som jeg kan føle mig sikker i.