17-05-2017

Mange tanker om det kommende.......

Nu er jeg vist ved at være hjemme igen......... tænk, der er allerede gået 6 dage siden jeg kom hjem :D
De sidste 2 måneder har budt på mange ting og tænker og omvæltninger. Og flere ting skal ændres - Hvis det ikke allerede er ændret.
Af de mindre ting, så er jeg begyndt at samle på påklædningsdukker :D Jeg prøver vel egentligt at genskabe mine gode minder. Og så glædes jeg ved mange af dem, der både er søde og smukke.
Så er jeg med een fra hjemmeplejen igang med at rydde op og rydde ud i mit køkken. Det giver mere energi og lyst til at gøre endnu mere. Og det gør det nemmere at finde tingene igen :D
 
Og så tænker jeg en del på hvad, jeg skal stille op med mit sociale liv. Jeg er ret ambivalent om de tanker. På den ene side sætte jeg stor pris på at være selv, fordi den verden forstår jeg. På den anden side stikker man også lidt ud, ved at være alt for meget selv. En freak :)
Men jeg har gjort en del for, at prøve at lokke mennesker til mig. Også lidt pinlige forsøg. For nogen år siden inviterede jeg de 6-7 personer fra Brugerhuset, jeg bedst kunne lide til min fødselsdag. Med varm kakao og boller og lagkage. Jeg syntes det gik fint, men............. jeg modtog ikke een eneste invitation selv (Max pinligt :) ) Det skal dog siges, at jeg tidligere har været hos een af de andre. Jeg er dog heller ikke inviteret der igen, selvom det var planen det meste af 2016, men der har jeg så min egen teori. Og så skal folk jo ikke påtvinges mit selskab.
 
Men også Brugerhuset tvivler jeg på, om jeg vil blive at komme der. Der sker mange konflikter brugerne i mellem. Og jeg kan ikke overskue den slags. Det eneste sjove der, er at banke andre i backgammon..........
Så nu overvejer jeg, at finde en besøgsven gennem Røde kors, men............ sådan een kan jeg vel også nemt blive uvenner med?? Og hvad så?? Jeg er efterhånden ved at udvikle social-angst........ Det er så nemt for mig at gøre noget forkert, og bagefter står jeg og ved ikke, hvad jeg gjorde denne gang. Jeg prøvede en overgang at fortælle folk på forhånd, at det sikkert kunne gå galt...... i håb om at tage det i opløbet, men det virker heller ikke. Sådan fungerer andre mennesker ikke.
Nåh, men en besøgsven......... helst en herre. Ikke fordi jeg skal finde en kommende ægtemand, men de er ofte mere interesseret i at spille spil. Hvor damer mest er til håndarbejde.
Hvis jeg er heldig, er det måske een med kørekort og bil. Så man kan køre små ture og se alt muligt.
 
Men tilbage til Brugerhuset. Jeg slutter da af med manér :D Hvis alle andre trækker på samme hammel, så har jeg måske sat Brugerbladet igang igen. Og har pt sendt 3 historier ind til bladet.