14-10-2017

Besked fra min fru moder

Min broder skrev til mig forleden på Facebook....

Min fru moder er kommet på plejehjem, er dement og alzheimer........ og har også problemet med synet.

Jeg har kun haft meget meget overfladisk kontakt til min broder de sidste 12-13 år. Jeg skrev sidst for 13 måneder siden, for at sige, at jeg havde haft en blodprop (Det kan være arveligt, så bare at hvis en læge spørger ham, om nogen i familien...)

Og slet slet ingen kontakt lige så længe (Pånær den gang hun meldte mig til politiet, og bagefter skrev til mig, at jeg skulle holde mig fra hende og hendes familie fremover)

Jeg ved ikke hvordan, jeg har det med den nyhed....... skide synd for hende. Synd for Broder og sikkert også hans familie (Jeg ved jo ikke om de har kontakt) Men der er jo ikke noget at gøre ved det.......

På den ene side, så er det bare sådan det er..... og hvad skulle jeg kunne gøre osv

På den anden side...... det er jo ikke planen..... ikke at jeg har en plan.... men et eller andet sted i baghovedet, så ville jeg ønske, at hun havde bare nogen få positive tanker og minder om mig.........
Og dem er der nok ikke så mange af, hvis man fejler dette og hint
Og så kommer det lige nu, hvor jeg selv for alvor mærke hvor meget jeg godt kunne bruge noget back up

Og så er der den gode gamle drøm...... At nogen... bare en eller anden, ville opdage mig >>Rødmer beskæmmet<
Ikke at min moder skulle ringe eller sådan noget..... Og slet ikke reallytv og lign, men >>Ser drømmende ud<<... Fx at jeg vandt en masse penge, og kunne bruge dem på gode og velrørende ting... fx at nogen vil se, at jeg faktisk GØR gode ting og gerne hjælper, hvis jeg på nogen måde kan. At bare een lægger mærke til, at jeg kan være klog eller vittig eller sød.

At jeg, så vidt jeg ved, aldrig med vilje har gjort andre ondt.

Eller bare at nogen faktisk vil være sammen med mig frivilligt.

(Please, lad vær med at grine højt) At jeg ikke behøver at være oversjov hele tiden. Eller belærende og arogangt)

Nåh, vi kom helt væk fra min fru Moder og min broder...... Der er ikke noget, jeg kan gøre...... Hvis jeg skulle vælge at besøge min moder, så kan der ske een af tre ting: Hun husker mig, og bliver pisse vred over at jeg ikke holdt mig væk, når nu han har sagt, at jeg skulle gøre det i al fremtid. Eller hun husker mig ikke. Hun husker mig ikke, og bliver vred over at hun ikke ved hvem jeg er (Bare se hvordan ham dersens Prins Henrik har skabt sig, indtil at man endelig vidste at han er demnt)
Og så nægter jeg, at møde min moders mandVred

Men det er selvfølgelig stadig pissesynd for hende og min bror og hans familie. Jge håber at de kan finde støtte og hjælp, så de kan overskue det hele og ikke følge dårlig samvittighed eller noget. Jeg håber de kan stå sammen.

De får ihvertfald en masse kærlighed herfra Hjerte