16-10-2016

Lokalpolitik og spildte penge....

Svend Brandt Jeg har skam intet problem med studieturer inden for rimelighedens grænser. Og jeg giver dig ret i, at vi ikke skal svælge i hvad vi ellers kunne ha' fået for pengene. Det der p***** mig mest af er de tiltag, som er dumme og nyttesløse og uigennemtænkt. Som fx badestranden i Fjorden, som blev bygget, hvorefter der kom badeforbud, på grund af forurening.
 
Eller, som vi talte om for 2 år siden: Gravene!! Først fælder de en masse flotte og raske og sunde træer, så laver de et forholdsvis flot design af selve pladsen. Men spændende gang-miljøer, så os dårligt gående og svagtseende, vælter rundt på de niveauflader. En fin grøft af vand, der kan risle og skabe miljø. Pånær at der altid er skod og affald i renden og sjældent rislende vand. De nye træer, der blev plantet er så godt som væk, og nu skal vi så ha' flytbare træer.
 
 
En god ting er der dog sket fornyelig: Der er nu mere end een skraldespand på pladsen Kan li' 
Men hvor er miljøet?? Tænk hvad vores cafeer kunne gøre, hvis de kunne ligge bedre på pladsen, og ha' udendørs servering. Eller når de unge om eftermiddagen kører rundt og øver sig på rulleskøjter, skateboard og løbehjul. Det er faktisk lidt hyggeligt at sidde en lun eller varm dag, og se på dem, og drikke en cola. Men næh nej, det skal ud til Havnen. Og har da også stor succes. Men det er igen noget, der fjernes fra centrum og fra Gravene.
Og nu flytter jazz-festivalen op på Månen?? Så ud over torvedag 2 gange om ugen, hvad skal vi så?? Kigge på en masse biler, der kører rundt og rundt og rundt?? Har du set hvad der sker på Gravene efter kl 17.30?? En masse biler cruiser rundt. Og det er det. Der er totalt dødt.
 
Og kig så op på Torvet: Hvor meget der sker deroppe. Live-musik, udendørs servering. Ikke nær så meget trafikstøj, selv om en forholdsvis befærdet vej går lige igennem.
 
Så alle de penge der blev brugt på at istandsætte Gravene er totalt spildte. Igen!!Vred